WERVING & SELECTIE

I Stock 1057281902

Weet je nog, een vacature plaatsen en overladen worden met sollicitaties? Dat is de laatste jaren wel veranderd.. De krapte op de arbeidsmarkt is groot en bedrijven hebben veel moeite om (geschikte) kandidaten te vinden.

Het werven van personeel moet niet onderschat worden, een goed resultaat is afhankelijk van pro activiteit , enkel een vacature plaatsen gaat tegenwoordig het gewenste resultaat niet leveren. Veel organisaties waar wij mee samenwerken hebben een vergelijkbare uitdagingen Er is niet iemand in de organisatie die zich 40 uur per week bezig houdt met werving van personeel, het wordt dus al snel een bijzaak. Ook zijn de budgetten vaak niet toereikend voor enorme werving campagnes of mist er simpelweg de juiste kennis.

Wat kun jij verwachten van Werving en Selectie?

Geen tijd meer steken in zaken die niets opleveren. Jij komt alleen aan tafel met kandidaten die door ons beoordeeld en geschikt bevonden zijn.

Onze recruiter stelt met jou een functieprofiel (als deze er niet al is). Is het profiel gemaakt, dan gaan wij aan de slag! We zetten jou vacature online, maar gaan daarnaast proactief door diverse kanalen om de geschikte kandidaten boven te krijgen. We nodigen hen uit voor een kennismaking en stellen de juiste vragen. Omdat wij onze opdrachtgevers kennen, weten wij goed in te schatten of een kandidaat een match zou kunnen zijn met de openstaande vacature. Wij dragen de kandidaat bij jou aan zodat jullie een gesprek in kunnen plannen. Is deze persoon precies wat jij zocht?! Top, dan kun jij een contract aanbieden en jouw nieuwe werknemer verwelkomen binnen jouw organisatie.

Wat kost werving en selectie?

Een exact bedrag is moeilijk te noemen. Werving en selectie komt altijd met een advies en prijsvoorstel op maat. Uiteindelijk is werving en selectie goedkoper dan het inhuren van een uitzendkracht. Jij betaald een wervings Fee voor het sourcen, screenen en aandragen van de kandidaat. Zaken als administratie, salarisbetaling en werkgeversrisico’s neem jij zelf voor jouw rekening.

I Stock 1197640302