UITZENDEN

I Stock 1051239748

Uitzendkrachten via Opus, hoe gaat dat in z’n werk?

 • Altijd een gemotiveerde partner om aanspraak op te maken wanneer het gaat om tijdelijk of vast uitzendpersoneel.
 • Geen leverancier – afnemer relatie, wij gaan voor partnerships.
 • Meer focus op jouw core business, laat het vinden van personeel over aan ons.
 • Een streng selectieproces, waarbij niet alleen gekeken wordt naar het CV van de kandidaat maar vooral naar wat deze persoon drijft.
 • Een toename in slagingskans, door onze grote pool aan uitzendkrachten is de kans op een effectieve invulling van jouw vacatures vele malen groter.
 • Echte aandacht. Opus gaat voor langdurig resultaat en een echte match, niet voor een snelle plaatsing in de hoop dat het wel goed komt.
 • Weg met al dat extra werk! Administratie, salariëring, ziekte, uitval, planning? Daar hoeft jouw personeel niet meer wakker van te liggen, dit alles nemen wij uit handen.
 • No Cure, no pay, wel zo eerlijk toch… je betaald per gewerkt uur, dus nooit kosten zonder resultaat.
I Stock 1363627613

Uitzendwerk uitgelegd

Simpel, jij hebt vanwege bepaalde redenen tijdelijk of voor langere tijd personeel nodig, dan komt de vraag ‘’hoe kan ik flexibel op en af schalen en waar vind ik deze mensen?’’ Het is niet gek dat je dit personeel niet zelf kunt vinden, gelukkig is Opus hier dagelijks mee bezig.

Jij doet jouw aanvraag, verteld ons wat het werk inhoud en wat jij van een kandidaat verwacht. Dan is het aan ons! Wij selecteren de juiste kandidaat of werven deze wanneer wij op het moment nog geen geschikte kandidaat hebben. Wanneer wij de geschikte kandidaat vinden, komt deze bij ons op contract.

De uitzendkracht krijgt van ons instructies en gaat vol goede moed bij jouw organisatie aan de slag! Zit het werk er op en is de uitzendkracht niet meer nodig? Dan stopt het werk en gaat deze persoon door naar de volgende opdracht.

Wat kost een uitzendkracht?

De kosten van een uitzendkracht zijn afhankelijk van een aantal factoren, denk aan:

 • Uurloon
 • Schaarste van het profiel
 • Cao
 • Locatie
 • Toeslagen

Hier hoef jij zelf gelukkig niet over na te denken, als wij het functieprofiel in kaart hebben, doen wij jou een voorstel toekomen


I Stock 974203262

Past een uitzendkracht wel in mijn organisatie?

Tuurlijk, uitzendkrachten passen in elke organisatie! Er heerste veel vooroordelen over uitzendkrachten en dat deze enkel voor bepaalde jobs geschikt waren, dit is al lang niet meer het geval! De arbeidsmarkt is veranderd en jongeren worden steeds flexibeler. Niet iedereen wilt nog 20 jaar voor dezelfde werkgever werken, voor hen is uitzendwerk perfect. Daarentegen zien wij regelmatig dat een uitzendkracht en organisatie dusdanig goed matchen dat hier een vast dienstverband uit voortkomt.

Het inzetten van uitzendkrachten kan jouw organisatie veel brengen. Je kiest voor gemak en ontzorging. Het is een oplossing voor jouw (tijdelijke) personeelsuitdaging die geen extra werk of inspanning vereist.

Uiteraard mag je een goede begeleiding en nazorg verwachten. Wij blijven er continue van op de hoogte hoe de uitzendkracht in de wedstrijd zit, maar ook hoe jullie het ervaren. Dit voorkomt verrassingen en geeft de mogelijkheid tijdig bij te sturen.