Flex of vast?

U heeft direct mensen nodig? Dan krijgt u nu de juiste uitzendkrachten. Met een flinke flexpool regelen we het snel voor u. Handig als uw personeel plots wegvalt. Wilt u langer op dezelfde mensen rekenen, dan kan dat ook. En dan regelen wij meteen alle administratie. Geautomatiseerd dus snel, betrouwbaar en zonder gedoe.

Altijd op maat

Projectafspraken? Inwerken op de werkvloer door een teamleider van OPUS? Wij willen een tevreden klant en voor u een goede kracht. Dus we regelen het. Zoals u het wilt. Wij rekenen op onze betrouwbare krachten en dat weten ze. De betrouwbare, ervaren en hardwerkende mensen die u wilt leveren wij. Vakmensen die vast of flexibel aan de slag gaan in agrarische, logistieke en industriële banen. Zorgvuldig geworven en door ons opgeleid. Dat is dus dubbele zekerheid voor u.

Snel omdat wij u kennen

Snel schakelen kan als u niet steeds opnieuw alles hoeft uit te leggen. Daarom werken wij met korte lijnen en vaste aanspreekpersonen. Zodat wij u kennen en steeds beter kunnen helpen. Dat werkt wel zo snel.

Gecertificeerd

Wat belangrijk is, daar zorg je goed voor. Daarom zijn we aangesloten bij de NBBU, gaan betalingen over een G-rekening en zijn we gecertificeerd: NEN 4400-1 en Stichting Normering Flexwonen (SNF). Wel zo vertrouwd dus.