Sector

Groothandel vacatures

Of je nu op zoek bent naar je eerste ‘echte’ baan, een bijbaan of een baan zoekt als tussenstap, voor de groothandel (ook wel grossier genoemd) is er altijd personeel gezocht. Wil jij graag carrière maken binnen bijvoorbeeld een food, kleding of horeca groothandel? Bij OPUS hebben wij diverse groothandel vacatures waarbij er interessante uitdagingen voor je klaarliggen die je ongetwijfeld met beide handen zou willen aanpakken. Ontdek nu alle vacatures groothandel.

Werken bij een groothandel

Werken in een groothandel of bij een grossier kan zeer divers zijn. Niet alleen zijn er verschillende soorten groothandelaars waar je kunt werken, er zijn ook veel verschillende soorten branches. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Groothandel horeca

 • Groothandel levensmiddelen

 • Groothandel eten (food & beverage)

 • Groothandel particulier

 • Groothandel supermarkt

 • Groothandel online

 • Merkkleding groothandel

 • Beauty groothandel/groothandel schoonheidssalon

Dankzij de verschillende branches die de groothandel te bieden heeft, kun jij er zeker van zijn dat je komt te werken op een plek waar je affiniteit hebt met het product of de dienst.

Groothandel functies bij OPUS

Binnen de bovengenoemde groothandel branches zijn er ook diverse functies waarin je aan de slag kunt gaan. Bekijk hier de verschillende groothandel vacatures die wij beschikbaar hebben bij OPUS.

Magazijnmedewerker

Het werk van een magazijnmedewerker in de groothandel is zeer divers. Niet alleen kan je aan de slag gaan als orderpicker, jij kan ook verantwoordelijk gesteld worden voor het aanvullen en bestellen van producten voor het magazijn. Ben jij goed in plannen en organiseren en steek jij graag de handen uit de mouwen? Solliciteer dan als magazijnmedewerker bij OPUS.

Vrachtwagenchauffeur voor een groothandel

Voor de functie vrachtwagenchauffeur groothandel zet jij je in als de spin in het web tussen de groothandel en de ondernemer. Een chauffeur groothandel is verantwoordelijk voor het rondbrengen van grote bestellingen die met zorg behandeld moeten worden. Zie jij jezelf dit werk doen? Wordt dan vrachtwagenchauffeur groothandel!

Logistiek medewerker

Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle voorkomende logistieke werkzaamheden volgens de GMP-richtlijnen. Kwaliteit en veiligheid staat voorop, want jij bent verantwoordelijk voor de producten van de groothandel. Ben jij iemand met verantwoordelijkheidsgevoel en nauwkeurigheid? Dan is de functie logistiek medewerker misschien wel wat voor jou!

Competenties voor een baan in de groothandel

Het werk in de groothandel kan zeer divers zijn. Van vrachtwagenchauffeur tot logistiek medewerker, je kunt alle kanten op. Van de verschillende groothandel vacatures hebben wij een aantal competenties op een rij gezet:

 • Stressbestendigheid

 • Flexibiliteit

 • Planning en organisatorische vaardigheden

 • Communicatief vaardig en een echte teamplayer

 • Leidinggevende vaardigheden

 • Verantwoordelijkheidsgevoel

 • Nauwkeurig

Afhankelijk van de groothandel vacatures waar jij tussen kiest bij OPUS, zullen daar om andere competenties en ervaringen gevraagd worden. Ontdek de verschillende vacatures groothandel en daag jezelf uit!

Werken in een groothandel

Spreekt een baan in de groothandel jou aan en heb je zin om aan de slag te gaan? Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op. Een van onze medewerkers zal je te woord staan en ervoor zorgen dat jij kiest voor de groothandel vacature die helemaal bij jou past. Vanuit OPUS zijn wij gespecialiseerd in de regio’s Zuid-Holland en Utrecht. Wil je altijd op de hoogte zijn van onze nieuwe groothandel vacatures? Volg ons dan op onze social media kanalen.

Wil je graag meer weten over een van onze vacatures in de groothandel? Neem dan contact met ons op en een van onze medewerkers zal je te woord staan. Wij zijn gespecialiseerd in de regio’s Zuid-Holland en Utrecht en beschikken over een divers aanbod. Altijd op de hoogte zijn van nieuwe administratieve vacatures? Volg ons dan op een van onze social kanalen.

Veelgestelde vragen

Wat is een groothandel?

Onder een groothandel wordt verstaan een onderneming die voor eigen rekening in grote getalen goederen verhandelt. Een groothandel zit vaak tussen de fabrikant en bijvoorbeeld detailhandel, supermarkt of horeca.

Welke branches zijn er in de groothandel?

In de groothandel zijn er verschillende branches waar je werkzaam zou kunnen zijn, denk aan:

 • Horeca

 • Food & beverage

 • Supermarkt/levensmiddelen

 • Beauty en farmaceutica

 • Kleding

Dankzij de veelzijdigheid in de branches die de groothandel te bieden heeft, is er zonder twijfel een groothandel vacature die goed bij jou past!


Wat verdien je bij een groothandel?

Het gemiddelde loon binnen Handel, Groothandel & Detailhandel ligt op € 2.981 bruto per maand. Het minimale of startsalaris begint bij € 841 en het maximale loon is € 16.025 bruto per maand. Dit zijn gemiddelden en hangt altijd af van het bedrijf waar jij voor komt te werken.

More Groothandel vacatures Vacatures More Groothandel vacatures Vacatures More Groothandel vacatures Vacatures More Groothandel vacatures Vacatures More Groothandel vacatures Vacatures More Groothandel vacatures Vacatures